Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: JBL Tune 510BT fekete

Ezen az oldalon találod a(z) JBL Tune 510BT fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy JBL Tune 510BT fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) JBL Tune 510BT fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
JBL Tune 510BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
JBL Tune 510BT fekete
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
17 290 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 103
Sziasztok, JBL TUNE 510BT vezetéknélküli fejhallgatóval kapcsolatban érdeklődnék. Az oldal felajánl hozzá egy USB töltőt is, de nem tudom, erre szükségem lesz-e. Maga a fejhallgató hogyan tölt? Köszönöm előre is!
Üdvözlöm! Pénteki nap folyamán ezt a fejhallgatót vettem de a fülemre nem jó. Többször is lecsúszott a fejemről ezért szeretnék olyat venni ami teljesen lefedi a fülemet. Ki is néztem 1 JBL fejhallgatót helyette https://www.alza.hu/jbl-tune710bt-fekete-d6732981.htm ezt. Arra esetleg van-e opció hogy erre rá fizetnék? Blokk doboza meg van a pénteki vásárolt terméknek. Ha lehetséges meddig van időm ezt megtenni? Mivel szerdán jövök vissza Pestre. Válaszukat előre is köszönöm. Köszönettel: Fleischer Márk

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10