Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Jackery PowerBar

Ezen az oldalon találod a(z) Jackery PowerBar témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Jackery PowerBar vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Jackery PowerBar fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Jackery PowerBar - Töltőállomás
Jackery PowerBar
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4
Egy MSI gf63 thin 10 sc töltésére alkalmas a konnektor csatlakozóján keresztül? Input Voltage: 100 ~ 240V Input Frequency: 50 ~ 60Hz Output Voltage: 19.5-20V Output Current: 6-7.7A Power: 120-150W Plug Size: 5.5mm * 2.5mm
A kérdés az, hogy van-e hozzá töltő adapter, mert találtam olyan videót is amin van: Külsős link Meg olyat is amin nincs. Csak az usb-c kábel, aztán oldja meg mindeki maga: Külsős link Gyanus, hogy ez az utóbbi az eset mert nagyon ajánlja az Alza hogy vegyek hozzá "AlzaPower G100 mini Fast Charge"-ot. Szóval mi van a dobozban?
A kérdésem az lenne, hogy egy hagyományos 14"-os notebook üzemel e róla és, ha igen kb. mennyi ideig. A notebook típusa Fujitsu Lifebook s752. S752 AC ADAPTER: 100-240V AC 19V DC 4.22A (80W)
Kérdésem az lenne, hogy bele dugható egy 220V 0.6A 50Hz-es adapter. Mivel úgy olvastam hogy a kimeneti áram 3A. Köszönöm a választ.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15