Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: JABRA Speak 510 asztali számítógépekhez

Ezen az oldalon találod a(z) JABRA Speak 510 asztali számítógépekhez témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy JABRA Speak 510 asztali számítógépekhez vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) JABRA Speak 510 asztali számítógépekhez fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
JABRA Speak 510 asztali számítógépekhez - Mikrofon
JABRA Speak 510 asztali számítógépekhez
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 49
Tisztelt Ügyfélszolgálat ! Szeretném megtudni, hogy mi a különbség az alábbi 3 Jabra speaker 510 között. A leírások alapján nekem nem igazán sikerült. https://www.alza.hu/jabra-speak-510-usb-bt-ms-d5780315.htm https://www.alza.hu/jabra-speak-510-asztali-szamitogepekhez-d408309.htm https://www.alza.hu/jabra-speak-510-ms-d6387926.htm Köszönettel Dvorák Andrea
Üdvözlöm! A termék fotóján szerepel bluetooth kapcsolat, a leírásban nem. Kérdésem az lenne, hogy a jelenleg értékesített Jabra 510 készüléken van bluetooth kapcsolat vagy sem?
Üdvözlöm! Amennyben személyesen megyek be az áruházba, meg tudom ott vásárolni, vagy online rendelést kell leadnom? Köszönöm!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10