Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: INDESIT IS5G8MHJ/E

Ezen az oldalon találod a(z) INDESIT IS5G8MHJ/E témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy INDESIT IS5G8MHJ/E vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) INDESIT IS5G8MHJ/E fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
INDESIT IS5G8MHJ/E - Tűzhely
INDESIT IS5G8MHJ/E
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 6 Vélemények 2
A készülék beüzemelése hogyan történik? Pb palackról szeretném működtetni. Szükséges gáz és villanyszerelő is a beüzemeléshez? A hálózati kábelt külön meg kell vásárolni? Köszönöm a válaszukat előre is.
Tisztelt Cím! Érdeklődöm a készülék rendelhető színe iránt. Köszönöm
Üdvözlöm. Magyar nyelvű használati útmutatót nem kaptam. Kérhetnék egy linket? Köszönöm.
Érdeklődnék, hogy ha a sütőhöz nincs hálózati kábel akkor azt önök szerelik fel kérésre? Ha nem akkor hogyan tudom beüzemelni ? Nekem nincs vezetékes gázom csak pb palackról üzemelne. Kell fúvókát cseréltetni vagy nem szükséges? Köszönöm
Kérdezem, hogy a sütő az tisztán elektromos, vagy gázos és elektromos?
Szeretnék érdeklődni, hogy mit jelent a leírásban az, hogy hálózati kabel nem? Köszönettel Lipták Zsolt

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05