Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: iGET FIT F30 Silver

Ezen az oldalon találod a(z) iGET FIT F30 Silver témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy iGET FIT F30 Silver vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) iGET FIT F30 Silver fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
iGET FIT F30 Silver - Okosóra
iGET FIT F30 Silver
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 12
Üdvölzetem! Szeretném megkérdezni, hogy az ezüst és a fehér szíj is jár az órához?
Üdvözlöm! Szeretném megvásárolni a terméket (az F30-as verziót), aminek elolvastam a tájékoztató füzetét, de nem találtam benne a véroxigénszint alkalmazást, a nélkül nem szeretném megvenni, az elengedhetetlenül fontos lenne. Tudna nekem erről pontos tájékoztatást adni? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel! Regős Emőke

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20