Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: HyperX Cloud Stinger Core mikrofonos fejhallgató

Ezen az oldalon találod a(z) HyperX Cloud Stinger Core mikrofonos fejhallgató témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy HyperX Cloud Stinger Core mikrofonos fejhallgató vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) HyperX Cloud Stinger Core mikrofonos fejhallgató fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
HyperX Cloud Stinger Core mikrofonos fejhallgató - Gamer fejhallgató
HyperX Cloud Stinger Core mikrofonos fejhallgató
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 7 Vélemények 17
A termek teljesen rendben van, de a mikrofon és a fejhallgató részt egyszerre csak külön átalakító megvásárlása után lehet élvezni (PC) A termékleírásból ez az apró információ hiányzik :(
Ps4 hez szeretném ezt a fejhallgatót.A kérdésem az lenne hogy miután csatlakoztattam in-game úgy hallom benne az audiot mint a tvn hogy zenét,párbeszédeket minden vagy csak azt hogy mások mit mondanak ? A válszt előre is Köszönöm.
Telefonhoz hogyan lehet rácsatlakoztatni??? Vagy milyen átalakító szükséges?
Telefonhoz kopmpatibilis?
Konkrétan milyen átalakító szükséges hozzá hogy pc-n tudjam használni? Szerepel a termékkínálatukban?
Ez a fejhallgató biztosan csatlakoztatható X box one-hoz, és Fortnite játékhoz alkalmas beszélni a játékostársakkal?
Üdv, A paraméterek végén a platformoknál Xbox és Playstation van megjelölve, illetve árukeresőn is oda van biggyesztve a termék neve mögé a PS4. PC-n Windowsal és Linuxal is műkődik ettől függetlenül? A mikrofon leszerelhető? VAn valahol hangerőszabályzó elhelyezve (zsinóron vagy füles oldalán) ?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10