Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Huawei Watch GT 2 Classic 46 mm

Ezen az oldalon találod a(z) Huawei Watch GT 2 Classic 46 mm témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Huawei Watch GT 2 Classic 46 mm vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Huawei Watch GT 2 Classic 46 mm fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Huawei Watch GT 2 Classic 46 mm - Okosóra
Huawei Watch GT 2 Classic 46 mm
Megszűnt
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 26
Az mit jelent,hogy "használt raktáron"? Ez nem új?
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Érdeklődnék, hogy a "Huawei Watch GT 2 Classic 46 mm" okosórát hivatalos, magyarországi márkaszervizben közvetlenül is érvényesíthető, 2 éves GYÁRI garanciával értékesítik, vagy kizárólag bolti garancia érvényes rá? Előre is köszönettel! Tamás
Szép napot! Az lenne a kérdésem, hogy az óra minden funkciója használható xaomi mi 8 telefonnal? Illetve a Huawei egészség megfelelően működik? A segítséget előre is köszönöm!
Üdvözlöm, Samsung a51 típusú telefonnal kompatibilis? Ha igen, minden funkciója működik? Köszönettel: Veronika

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05