Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Huawei Band 6 Sakura Pink

Ezen az oldalon találod a(z) Huawei Band 6 Sakura Pink témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Huawei Band 6 Sakura Pink vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Huawei Band 6 Sakura Pink fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Huawei Band 6 Sakura Pink - Okosóra
Huawei Band 6 Sakura Pink
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 20 Vélemények 20
Üdv! Érdeklődnék hogy iphon8-as telefonhoz lehet-e csatlakoztatni? Köszönöm üdvözlettel NA
Üdvözlöm.hogy lehet beállítani hogy az óra jelezze ha messenger vagy viber üzenetet kapok.
Jo napot. Ma kaptam meg az órát es nem tudom a telefonommal osszeparosítani!! Miert lehet ez? Samsung galaxy a12 van android 11 es verzioval
Érdeklődnék, hogy Xiaomi Redmi Note 10 5G-vel kompatibilis? Összepárosítható e? Előre is köszönöm
Érdeklődnék, hogy telefonálni és smst vagy messenger üzenetet lehet írni az órával? Huawei mate 10 lite telefonhoz csatlakoztatható?
Azt szeretném kérdzni, hogy az óra összes funkciója használható-e iPhone (x) készülékkel is? Például edzés közbeni zeneváltás működik-e az órán keresztül is? Köszönöm!
Samsung Galaxy A40-hez szeretném csatlakoztatni, Android 10 verzióm van. Azt írja a karkötő, hogy nem támogatott verzió. Mit tudok tenni?
Tudom, hogy közvetlenül hálózatról nem lehet tölteni a telefont, de az autó szivargyújtójáról lehet?
Facebook, Messenger, Viber, Instagram értesítéseket is lekezel? Köszönöm
Érdeklődni szeretnék, hogy Samsung galaxy A21s telefonhoz miért nem csatlakozik? A huawei health letöltve, a QR kódot mégsem olvassa be, egyszerűen nem ismeri fel, nincs a listában Band 6.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05