Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: HP LaserJet Pro MFP M28a

Ezen az oldalon találod a(z) HP LaserJet Pro MFP M28a témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy HP LaserJet Pro MFP M28a vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) HP LaserJet Pro MFP M28a fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
HP LaserJet Pro MFP M28a - Lézernyomtató
HP LaserJet Pro MFP M28a
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 10
Mit jelent az hogy használt? Van-e rá garancia és mennyi? A toner milyen töltöttségű?
Tisztelt Alza Ügyfélszolgálat ! Kérdéseim: - ha nincs ott a felsorolásban, hogy "Csomag tartalmaz......" , akkor az azt jelenti, hogy nincs benne az árban a kábel, a kezdő toner és a software, - a nyomtatás fekete-fehér, de szkennelni tud-e színesben, és - mi a lényeges különbség a HPLaserJet MFP M28nw (á 39990 Ft) és ez között, az árán kívül és úgy látom ott van "Csomag..." feltüntetve Köszönettel Martos Katalin

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10