Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: HISENSE RB343D4AW1

Ezen az oldalon találod a(z) HISENSE RB343D4AW1 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy HISENSE RB343D4AW1 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) HISENSE RB343D4AW1 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
HISENSE RB343D4AW1 - Hűtőszekrény
HISENSE RB343D4AW1
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1
Egy hutot rendeltem,mivel surgosen kellett,ezt az aruhazat valasztottam,dec.05.kiszallitasi idovel volt megadva azert.5.en hivtam a szallitot,naluk volt mar de csak 10.en tudjak hozni,de sem egy email se hivas,hogy kesnek nem jott.igy rendeljen barki,ezzel szamolni kell ugy latszik..??

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10