Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Happy Nappers Hálózsák Szundikendő Husky Kodiak

Ezen az oldalon találod a(z) Happy Nappers Hálózsák Szundikendő Husky Kodiak témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Happy Nappers Hálózsák Szundikendő Husky Kodiak vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Happy Nappers Hálózsák Szundikendő Husky Kodiak fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Happy Nappers Hálózsák Szundikendő Husky Kodiak - Hálózsák
Happy Nappers Hálózsák Szundikendő Husky Kodiak
Pillanatnyilag nem elérhető
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 7 Vélemények 1
A hossza mekkora?
Tisztelt Hölgyem-Uram! Érdeklőnék hogy ez a termék mekkora méretű ( hossza). Köszönöm
Ez a temrék két méretben kapható, az oldalon nem került feltüntetésre, hogy ennek mik a paraméterei. Tudnak ezzel kapcsolatban segíteni, hogy mekkora a hossza a hálózsáknak? Köszönettel
Milyen méretű a hálózsák?
Mekkora a mérete?
Kihúzva, hálózsákként milyen hosszú? Mekkora gyermek számára jó még? Mi a felső korlát?
Ez melyik méret?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20