Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Google Pixel 6 5G 8GB/128GB fekete

Ezen az oldalon találod a(z) Google Pixel 6 5G 8GB/128GB fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Google Pixel 6 5G 8GB/128GB fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Google Pixel 6 5G 8GB/128GB fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Google Pixel 6 5G 8GB/128GB fekete - Mobiltelefon
Google Pixel 6 5G 8GB/128GB fekete
Megszűnt
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 7 Vélemények 38
Az előrendeléshez járó Bose 700-as fejhallgató hol marad?
Kedves Alza. Érdeklődnék hogy a jelenlegi információk alapján mikorra várható a készülékek beérkezése? Válaszukat előre is köszönöm!
mi az a felbontott termék?
what does it mean unwrapped products
Üdv, Hirdetnek az alzán használt újszerű pixel hatost 224.500 forintért. Miben nyilvánul meg a hasznalt újszerűnek nevezett állapot? Független a telefon? Ilyenkor lehetne a konkrét hirdetett termékről képet kérni? Válaszukat előre is köszönöm Üdv Dér Dávid
Kedves Alza! Szeretnék érdeklődni, hogy amennyiben a megvásárolt Pixel 6 készülék meghibásodna, a garancia fedezi az esetleges szervizt, vagy készülékcsere történne?
Kedves Alza! Google Pixel 6 - sima, nem a pro - bármelyik színben. A bemutatóteremben ki van esetleg rakva? Ha nincs, esetleg ki lesz valamikor? Karácsonyra szeretnék valami új telefont. Jó lenne kipróbálni, fényerőt, kamerát megnézni, stb.-stb. Megtisztelő válaszukat kérném! Köszönettel: Nyíri László András

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10