Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Google Nest Mini 2. generációs Charcoal

Ezen az oldalon találod a(z) Google Nest Mini 2. generációs Charcoal témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Google Nest Mini 2. generációs Charcoal vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Google Nest Mini 2. generációs Charcoal fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Google Nest Mini 2. generációs Charcoal - Hangsegéd
Google Nest Mini 2. generációs Charcoal
Szállításra kész > 5 db
13 890 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 87
Hello, azt szeretném kérdezni, hogy a Google Nest Mini (2. generációs) krétafehér terméknek a tápkábele az EU-s vagy amerikai csatlakozós? Vagyis EU-s konnektorba be lehet-e dugni átalakító nélkül? (Termék oldala: https://www.alza.hu/google-nest-mini-2-generacios-kretafeher-d5695873.htm) Köszönöm szépen.
Ezzel most meg tudom osztani a telefonom kijelzőjét a tv-vel?
Jó estét kívánok érdeklödnék hogy magyarul is tud,??
Akkor most ért magyarul vagy nem???? Mert a kompatibilis nyelvek között ki van írva a magyar!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20