Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Genius SoundBar 100

Ezen az oldalon találod a(z) Genius SoundBar 100 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Genius SoundBar 100 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Genius SoundBar 100 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Genius SoundBar 100 - SoundBar
Genius SoundBar 100
Szállításra kész > 10 db
5 090 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 39
Asztali géphez szeretnék hangszórót venni jack dugót tudok tenni a gépházba. A tápellátása ennek a készüléknek miről történik?
A Samsung TV-m fejhallgató csatlakozása tönkrement, a TV-nek nincs hangja. Kérdésem, hogy a GENIUS USB csatlakoztatása eredményes lehet-e. Üdvözlettel Miklós
Kérdezném, hogy 220V-ról működik?
üdv! Attila vagyok! Azt steretném kérdezni,hogy a Genius soundbar 100 lapostévékhez is jó? a tévén van fülhallgató és usb kijövet is. előrre is köszönöm válaszukat!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10