Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Garmin QuickFit 20 szilikon fekete

Ezen az oldalon találod a(z) Garmin QuickFit 20 szilikon fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Garmin QuickFit 20 szilikon fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Garmin QuickFit 20 szilikon fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Garmin QuickFit 20 szilikon fekete - Szíj
Garmin QuickFit 20 szilikon fekete
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 7
Üdv! Vásároltam egy Garmin Vivomove Style Rose Gold/ White szilikon szíjas órát 96.990.- Ft-ért. Vásároltam hozzá Garmin QuickFit 20 - rózsaarany acél szíjat 94.089.- Ft-ért. Szeretném lecserélni az acél szíjra a szilikon szíjat! Ha leveszem a szilikon szíjat, az órán nincs semmilyen stift, amire az acél szíjat csatlakoztathatnám! Az acél szíj dobozában sem volt semmi csak a szíj! Hogy lehet akkor az órára felszerelni? A szilikon szíjból a stiftet kivenni nem lehet, így megoldhatatlan a probléma! Kérem segítsenek, közel 100 ezer forintért vásároltam az acél szíjat és nem tudom használni! Mielőbbi válaszukat várom. Tisztelettel Hirsch Mária email: [email protected] Tel: +36209375134
Udv! A termek kompatibilis vivoactive 4s oraval?
Kompatibilis garmin venu sq órával?
Kedves Alza! A szíj Forerunner 30as órához is jó lehet? Köszönöm a választ!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10