Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: FSP Fortron Hyper M 600

Ezen az oldalon találod a(z) FSP Fortron Hyper M 600 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy FSP Fortron Hyper M 600 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) FSP Fortron Hyper M 600 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
FSP Fortron Hyper M 600 - PC tápegység
FSP Fortron Hyper M 600
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1
Rendeltem belole egyet, majd lattam a még rendelés visszaigazolasnal, hogy újszerű a termék megnevezése, Jólvan gondoltam ki bontott vagy hasonló. Sajnos jött az igazsag, egy hasznalt újracsomagolt sima kartondobozban semmi leíras vagy barmi papír nélkül. A csatlakozók egy Corsair tap csatlakozó voltak amit a dobozaban adtak hozza abból is csak 3db sata. Se a darab nem egyezett, a csatlakozók sem kompatibilisek. Egyedül a tap kabelt sikerült normalisat adni de az se az eredeti. Nem tudom, hogy sikerült ez de én nem ajanlom senkinek.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10