Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Fractal Design Define R6 Black

Ezen az oldalon találod a(z) Fractal Design Define R6 Black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Fractal Design Define R6 Black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Fractal Design Define R6 Black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Fractal Design Define R6 Black - Számítógépház
Fractal Design Define R6 Black
Pillanatnyilag nem elérhető
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 17
Üdvözletem! Az lenne a kérdésem, hogy tudják-e, hogy az új Fractal Design Define R6 Black és többi változata alatt, a régi R5 típus, adatai és képei vannak feltüntetve? A fő képek jók, de a ház ikon alatt lévő képek nem jók és a paraméterekhez beírt adatok is a régié. A kérdésem az lenne, hogy akkor jól tudom-e, hogy ehhez a típushoz 3 db ventilátor van alapból és nem 2, mint a régihez? Válaszukat előre is köszönöm!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20