Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: FIXED Frame Wireless 15W fekete, fekete

Ezen az oldalon találod a(z) FIXED Frame Wireless 15W fekete, fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy FIXED Frame Wireless 15W fekete, fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) FIXED Frame Wireless 15W fekete, fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
FIXED Frame Wireless 15W fekete, fekete - Töltőállvány
FIXED Frame Wireless 15W fekete, fekete
Szállításra kész > 5 db
12 390 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 32
Sajnos a Samsung Galaxy S23 Ultra telefonomat nem tölti se álló se fekvő pozícióban. A töltőállvány zöld LED-je világít, de a telefont ráhelyezve nem indul el a töltés. A telefont Samsung vezeték nélküli töltővel tudom tölteni. Egy felbontott terméket vásároltam. Sajnos másik telefonnal nem tudom kipróbálni.Szeretném megkérdezni, hogy a töltő készülék lehet hibás, vagy csak nem kompatibilis a Samsung S23 Ultra készülékkel?
A telefont (iPhone 13 pro) fektetve is képes tölteni az állvány?
Szükséges hozzá külön adaptert venni? Esetleg jár hozzá, vagy elég az eredeti Samsung S10-em töltője az áramellátásra? Válaszukat előre is köszönöm szépen!
FIXED Frame Wireless 15W fehér termeknek van gyorstolto funkcioja? Huawei p20 telefonnal kompatibilis?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15