Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Fitbit Versa 2 (NFC) - Black/Carbon

Ezen az oldalon találod a(z) Fitbit Versa 2 (NFC) - Black/Carbon témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Fitbit Versa 2 (NFC) - Black/Carbon vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Fitbit Versa 2 (NFC) - Black/Carbon fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Fitbit Versa 2 (NFC) - Black/Carbon - Okosóra
Fitbit Versa 2 (NFC) - Black/Carbon
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 15
Üdvözlöm! Az oldalon jelenleg két termék elérhető, a következő szerint: - FitBit Versa 2 Black/Carbon: új termék, 69.900 ft - FitBit Versa 2 Black/Carbon: felbontott termék, de akciós még 2 napig (-11%), eredeti ára: 69.900 ft, akciós ára: 62.510 ft Kérdésem, hogy amúgy árban ugyanannyi lenne a használt termék mint az új, de most "akciósan" olcsóbban megvehető? Azt gondolnánk hogy egy felbontott termék eredendően olcsóbb mint az új, bontatlan verzió, ha pedig ez így van akkor milyen akció is ez pontosan? (Arról már nem beszélve hogy ha az eredeti árat 11%-al csökkentjük akkor az 62.211 ft nem pedig 62.510 ft.)

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20