Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: EVOLVEO SportWatch M1S, fekete-szürke, SIM

Ezen az oldalon találod a(z) EVOLVEO SportWatch M1S, fekete-szürke, SIM témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy EVOLVEO SportWatch M1S, fekete-szürke, SIM vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) EVOLVEO SportWatch M1S, fekete-szürke, SIM fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
EVOLVEO SportWatch M1S, fekete-szürke, SIM - Okosóra
EVOLVEO SportWatch M1S, fekete-szürke, SIM
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3
Üdvözlet. Egy hete vásároltam egy ilyen okosórát. A bajom az vele hogy a kapcsolatokat csak akkor látja ha bluetooth összeköttetés van az óra és a telefon közt. Ennek hiányában nincs telefonkönyv az órán. Próbáltam átküldeni bluetoothon is a mobilom telefonkönyvét az órára de nem.fogadja. valamint bluetoothos összekapcsoláskor is hiába megyek rá bármelyik névre nincs olyan opció hogy hívás. Tehát hívást kezdeményezni nem tudok róla. Ha hív valaki azt jelzi es fogadni is tudom a hívást. De ez elég bosszantó jogy hívást nem tudok indítani csak úgy ha tudom fejből a telefonszámot es beútöm a tárcsázóba. Mit csinálok rosszul ,vagy mit kéne csináljak hogy telefon nélkül is mutassa a kapcsolatokat es tudjak hívni is?
4G LTE tudja az óra?
EZZEL AZ ÓRÁVAL LEHET SMEST KÜLDENI ÉS HÍVNI TELEFN NÉLKÜL?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10