Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: EVOLVEO EasyPhone FM, piros

Ezen az oldalon találod a(z) EVOLVEO EasyPhone FM, piros témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy EVOLVEO EasyPhone FM, piros vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) EVOLVEO EasyPhone FM, piros fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
EVOLVEO EasyPhone FM, piros - Mobiltelefon
EVOLVEO EasyPhone FM, piros
Szállításra kész 5 db
14 890 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 12 Vélemények 19
Azt szeretném kérdezni, hogy ha igénybe veszem a cseregarancia szolgáltatást akkor mennyi ideig ervényes?nem találtam erre vonatkozóan tájékoztatást.köszönöm
Jó napot! A Sim kártya behelyezés után, azt jelzi vissza a készülék, hogy nincs Sim, pedig jól van behelyezve. Kell esetleg beállírani még vmit, hogy működjön? Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelettel lenne egy kérdésem: Az EVOLVEO telefonom,ha én hívok a hívottnál nem mutatja ki az én számom. Kérdésem ezt hogyan lehet beállítani?
Azt szeretném kérdezni, hogy külön gomb tartozik- e a kikapcsoláshoz, a hangerő szabályozáshoz,és a repülő üzemmódhoz?
Tisztelettel kérem a készülékem EVOLVEO EasyPhone FM magyarra való fordítását. Így kaptam , és szeretném használni.
Gyorshívóként be lehet-e állítani a billentyűzetet?
Üdvözlöm! Evolveo EasyPhone FM: ma kaptam meg, angol nyelvű a menüje. Hol tudom magyar nyelvűre állítani? Nem ismeri fel a Telekom-os simkártyát. Mi lehet a gond?
Az SOS gomb kikapcsolható rajta.
Jó napot kívánok, Segítséget szeretnék kérni. A készüléken hogyan lehet beállítani a hívószám kijelzést? Köszönöm
Hello. A telefon kijelzoje es a programok, funkciok Magyar nyelven van kirva a kepernyon? Csak magyarul tudo idos embereknek szanom ezt a telefont. Koszonom

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15