Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Esperanza ECB002 VITALITY

Ezen az oldalon találod a(z) Esperanza ECB002 VITALITY témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Esperanza ECB002 VITALITY vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Esperanza ECB002 VITALITY fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Esperanza ECB002 VITALITY - Vérnyomásmérő
Esperanza ECB002 VITALITY
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 6
A vérnyomás mérő ER30 hibakódot ír ki. Nem pumpál fel. Mi a hiba?
A hibakódokat szeretném tudni!
Üdvözletem! A készülék méretét meg lehetne tudni? Köszönöm!
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Kérem, a termékleírásban mandzsatta méret 15-22,5 cm,ez csuklós vérnyomásmérő méret, lejebb viszont felkaros vérnyomásmérőként szerepel. Mi a mandzsetta pontos mérete, és csuklós vagy felkaros a mérő. Ha felkaros van-e 42 cm-s mandzsetta méretű vérnyomásmérő ebben a títusban? Köszönöm a válaszát . Tóth Imre

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20