Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: EQUES VEIU MINI 2 - gray

Ezen az oldalon találod a(z) EQUES VEIU MINI 2 - gray témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy EQUES VEIU MINI 2 - gray vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) EQUES VEIU MINI 2 - gray fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
EQUES VEIU MINI 2 - gray - Digitális kukucskáló
EQUES VEIU MINI 2 - gray
Megszűnt
Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 2
Tisztelt Alza.hu! Jól látom, hogy a EQUES VEIU MINI 2 esetén nem ragasztva van az ajtó külső felületén a kitekintő, hanem egy tengelyre van szerelve, amit az ajtó belső oldalán tart a kijelző konzolja? Hogyan tartja ezt? Nem esik az olyan könnyen le? Segítségüket előre is nagyon köszönöm! Üdv.: Dani Sziárd

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15