Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: Elektronikus Alza.hu ajándékutalvány termék vásárlására 5000 Ft értékben

Ezen az oldalon találod a(z) Elektronikus Alza.hu ajándékutalvány termék vásárlására 5000 Ft értékben témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Elektronikus Alza.hu ajándékutalvány termék vásárlására 5000 Ft értékben vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Elektronikus Alza.hu ajándékutalvány termék vásárlására 5000 Ft értékben fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Elektronikus Alza.hu ajándékutalvány termék vásárlására 5000 Ft értékben - Utalvány
Elektronikus Alza.hu ajándékutalvány termék vásárlására 5000 Ft értékben
Letölthető
5 000 Ft
Kosárba
Tanácsok és útmutatók 8 Vélemények 2
Szeretném megkérdezni miért nem tudom fizetni az ajándékutalványt bankkártyával? Nem hozza fel lehetőségnek, csak a banki utalást.
Ha van egy elektronikus utalványom 50000 Ft értékben de egyszerre csak 25000 Ft-t szeretnék felhasználni, akkor lesz a későbbiekben lehetőségem, ugyan azzal a kóddal felhasználni a fennmaradó összeget?
Miért nem lehet Paypal-el kifizetni?
Tisztelt Cím! Cég is vásárolhat Önöktől ajándékutalványokat? Amennyiben igen, milyen feltételekkel, milyen adót kell rá fizetni? Előre is köszönöm válaszukat.
Megvásárlástól mennyi ideig lehet felhasználni az ajándékkártyát?
Edenred utalvánnyal tudok fizetni?
Kupon beváltásnál, hány kuponkódot lehet egyszerre beváltani ?
Egy adott termék vásárlásakor felhasználhatok-e több kupont? (Pl. a termék 32000 Ft-ba kerül. Fizethetek-e 6 db 5000 Ft-os kuponnal, a maradékot pedig mondjuk bankkártyával? Köszönöm!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10