Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Einhell GE-CG 7,2 Li Akkus fűnyíró olló és sövényvágó

Ezen az oldalon találod a(z) Einhell GE-CG 7,2 Li Akkus fűnyíró olló és sövényvágó témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Einhell GE-CG 7,2 Li Akkus fűnyíró olló és sövényvágó vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Einhell GE-CG 7,2 Li Akkus fűnyíró olló és sövényvágó fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Einhell GE-CG 7,2 Li Akkus fűnyíró olló és sövényvágó - Sövényvágó
Einhell GE-CG 7,2 Li Akkus fűnyíró olló és sövényvágó
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 1
Üdvözlöm, szeretnék érdeklődni, hogy ehhez az Einhell Ge-cg 7.2 li akkus fű és bokor Ágó hoz, amely újszerúként van feltüntetve, az akkumulátor töltője is megvan. Hiánytalanul kapom meg, vagy nem? Köszönöm válaszát, Brigitta
akkumulátorral és töltővel jár?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20