Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: DOMO DO42323PC

Ezen az oldalon találod a(z) DOMO DO42323PC témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy DOMO DO42323PC vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) DOMO DO42323PC fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
DOMO DO42323PC - Befőző edény
DOMO DO42323PC
Raktáron 1 db
40 490 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 3
Érdeklődni szeretnék hogy hogyan lehet befőzi? En beállítottam a hőfokot és az időt feltöltöttem vízzel és bekapcsoltam a lámpa elkezdett világítani és az óra is ketyegni mikor lejárt az idő a befőző kikapcsolt. A víz hőfoka nem volt annyi amennyire beállítottam akikapcsoáskor sem.önök szerint abefőző jó?Erre szeretnék választ kapni ha lehet minél hamarabb. Tisztelettel Rudi Ferencné vásárló

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05