Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: Crefit DBT ET1 - fekete

Ezen az oldalon találod a(z) Crefit DBT ET1 - fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Crefit DBT ET1 - fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Crefit DBT ET1 - fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Crefit DBT ET1 - fekete - Okoskarkötő
Crefit DBT ET1 - fekete
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 6 Vélemények 11
Kapcsolódik-e az óra tablethez is? Magyar nyelvű menü kiválasztható-e az alkalmazásban?
Kaphato szij külön a termékhez???
Letöltöttem az appot a telefonra (samsung A40) wearfit2.0 az órát feltettem töltőre. Ezek után egyáltalán nem kapcsol be az óra (felvéve sem) és igy nem csatlakozik a telefonhoz
Üdv. Magyar nyelvű az óra?
Szeretném megtudni, hogy a szíj hány cm-es! Köszönöm!
Sziasztok! Nagyon jónak tűnik ez a termék, viszont van egy kérdésem, vagyis inkább egy észrevételem: az óra testhőmérsékletet is mér és EKG-t, de az appban sehogy sem látom, hol lehet ezt követni, mert egyáltalán nincs ilyen fül. Vagy rosszul látom? Előre is köszi a választ!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20