Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: CPA Halo Easy fekete

Ezen az oldalon találod a(z) CPA Halo Easy fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy CPA Halo Easy fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) CPA Halo Easy fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
CPA Halo Easy fekete - Mobiltelefon
CPA Halo Easy fekete
Szállításra kész 1 db
11 290 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 26 Vélemények 18
Jó napot. Ebben a telefonon van magyar menu? Koszonom. Hani
Zene lejátszás közben az automata billentyűzár miképp működik? Az automata billentyűzár nem kapcsolható ki. Kérdésem: zene lejátszáskor is automatikusan lezárja a billentyűket, vagy bizonyos funkciók életben maradnak, pl. - hangerő szabályzás le és fel - következő vagy előző zeneszámra léptetés - zene megállítás, szünet 2. kérdés: zenei albumok között lehet-e egy gombnyomással léptetni, előre-hátra.
Tiszteletem! A készülékbe Telenoros kártyát bele lehet tenni?
Hogyan lehet beállítani a szám küldést.Üdv József
Hagyományos méretű sim kártya valo bele?
Jo estét! Szeretném megkérdezni hogy a készülék tartozéka e a töltő, ha esetleg nem milyen kell hozzá. Köszönöm előre válaszát! Üdv. Béresné Bea
Üdv! Megvettem a terméket. Kifejezetten jól tájékozódok a telefonmenükben, de ezen képtelen vagyok az ébresztőt beállítani, a ki-be funkció nem működik valamiért. Ha ezt nem tudom megoldani, hiába vettem meg a telefont. Tudna segíteni? Köszönet.
Jó napot! Hogyan tehetem a telefont láthatóvá. Privát szám jelenik meg.
Jó napot!Hol lehet beállítani hogy a hivószámot elküldje? A szolgáltatónál engedélyezve van.
Szeretnem megkerdezni sms irhato e rajt?Telenor kârtya jo bele?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05