Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Cooler Master NotePal U3 PLUS, fekete

Ezen az oldalon találod a(z) Cooler Master NotePal U3 PLUS, fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Cooler Master NotePal U3 PLUS, fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Cooler Master NotePal U3 PLUS, fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Cooler Master NotePal U3 PLUS, fekete - Laptop hűtő
Cooler Master NotePal U3 PLUS, fekete
Pillanatnyilag nem elérhető
Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 72
Kedves Ügyintéző! Az eszköz 3 darab ventillátort tartalmaz. A 3 közül 1 darabnak erős zaja van, amikor a helyére kerül. A másik kettő színte hangtalan. Az lenne a kérdésem, hogy mi erre a megoldás? Vigyem vissza az eszközt és megvizsgálják? Köszönöm Üdv. Nagy Kristóf [email protected] 06704320665

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15