Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: ChoeTech Foldable Solar Charger 100W Black

Ezen az oldalon találod a(z) ChoeTech Foldable Solar Charger 100W Black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy ChoeTech Foldable Solar Charger 100W Black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) ChoeTech Foldable Solar Charger 100W Black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
ChoeTech Foldable Solar Charger 100W Black - Napelem
ChoeTech Foldable Solar Charger 100W Black
Raktáron
128 590 Ft
91 130 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 18
Szép napot. Van arról információjuk hogy ez a solar Charger. Kompatibilis-e a (szintén önöknél kapható) Choetech 300W/76.800mAh-s Power Stationnal-el Köszönettel. István
Kérem tájékoztatásukat a solar töltő rendelkezik az USB kimeneteken kívűl DC 18-19V kimenettel is.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20