Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Cattara MANHATTAN

Ezen az oldalon találod a(z) Cattara MANHATTAN témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Cattara MANHATTAN vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Cattara MANHATTAN fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Cattara MANHATTAN - Grill
Cattara MANHATTAN
Szállításra kész > 5 db
161 290 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 12 Vélemények 14
Érdeklődnék, hogy a Grill teljes külső anyagában rozsdamentes acélból készült és csak a sütő felület anyaga vas?
Kedves Alza.hu! Az a kérdésem, hogy a grill készletében van nyomáscsökkentő? Azért fontos mert akkor úgy szükséges megrendelni a gázpalackot. Köszönöm!
Ha valaki tudna segíteni abban az oldalsó rózsához, hogy kössük be a gázt. A rajzból nem látjuk ki, ha valaki leírná, vagy lefotózná nagyon segítene. Köszönöm.
Üdv! Nem rég vásároltam onoknel egy ilyen grill sutot...kitort a kereke, az lenne a kerdesem hogy tudok e onoktol alkatreszt vasarolni? Ha nem akkor honann tudok?
I would like to buy this grill and will be in Budapest tomorrow from morning to afternoon. Can I pick it up in your store and pay for it there? Where can I buy the gas propane cylinders for it and how many do I need?
Üdvözletem! Melyik takaró jó rá?
Mennyire nehéz összeszerelni ezt a sütőt? Illetve bemutatóteremben valahol megtekinthető?
Üdv ! A Mangattan gazgrillben mekkora gázpalack fér el, illetve milyen palack az ajánlott ?
Üdvözlöm!Érdeklődnék, hogy a készülékben a lecsöpögő zsír elvezetése hogy van megoldva?Rendelkezik a készülék kivehető csepegtető tálcával?Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlöm! Lávakővel utólag kiegészítő? Esetleg tudna ajánlani hasonló méretű lávakővel használható gáz grillt? Köszönöm!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10