Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: CASIO FX 991 CE X

Ezen az oldalon találod a(z) CASIO FX 991 CE X témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy CASIO FX 991 CE X vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) CASIO FX 991 CE X fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
CASIO FX 991 CE X - Számológép
CASIO FX 991 CE X
Kérés esetén megrendeljük
15 990 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 10 Vélemények 112
Érettségin lehet használni? (Casio FX 991 CE X)
Hi, does this have english in its language settings?
Üdv. Kérdésem a garancia, dobozon 3 év, a weben 24hó szerepel. Próbáltam a gyártó honlalján megnézni, de az meg nem elérhető. Kérem írják meg, 2 vagy 3 év a gar, esetleg ha a linket is javítanák, boldoggá tennének sokunkat. :) Köszönöm. István.
Törteket lehet beírni?
1., A CASIO FX 991 CE X számológéphez adnak magyar nyelvű használati utasítást? 2., A 668 funkciót tudó verzió létezik angol nyelvű eszközben is? 3., Van arról magyar -esetleg angol- nyelvű ismertető, hogy konkrétan mi az a 668 funkció, amit tud a számológép?
Vásároltam egy ilyen számológépet. Az elkészült számla alján szerepel "elfelejtett megvásárolható szolgáltatás"-ként az azonnali termékcsere garancia. Mi módon lehet ezt megvásárolni?
Hogyan lehet átállítani a nyelvet? A papír alapú leírás is cseh
Lehetséges ezzel a készülékkel másodfokú egyenletek számítása?
Lehet angol vagy magyar nyelvre állítva használni?
Mi a különbség a Casio FX-991 CE X és a Casio FX-991EX között?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15