Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: CANDY CHAE 1032F

Ezen az oldalon találod a(z) CANDY CHAE 1032F témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy CANDY CHAE 1032F vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) CANDY CHAE 1032F fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
CANDY CHAE 1032F - Kis fagyasztó
CANDY CHAE 1032F
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 5
Tiszteletem Meg tudnák esetleg mondani a fagyasztó BELSŐ méreteit? Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm!
Tegnap vettem Önöktől ezt a fagyasztót,de a kézikönyv nem egyértelmü.Azt irja,a 2-es gombot nyomjam és állitsem be a hőfokot.Nincs kettes gomb és a hőfok magától ment -18 C fokra.Kérdésem,hogy a + és - gombbal lehet-e szabályozni a hőmérsékletet,mert ha megnyomom,a jelenlegi hőmérsékletet mutatja.Különben jól fagyaszt.Üdv.Nagy Ilona
CANDY CHAE 1032 F 3/3 FAGYASZTÓLÁDÁNAK VAN GYORSFAGYASZTÁS FUNKCIÓJA ?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10