Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Bitdefender Mobile Security, Androidhoz, 1 készülékhez, 1 év (elektronikus licenc)

Ezen az oldalon találod a(z) Bitdefender Mobile Security, Androidhoz, 1 készülékhez, 1 év (elektronikus licenc) témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Bitdefender Mobile Security, Androidhoz, 1 készülékhez, 1 év (elektronikus licenc) vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Bitdefender Mobile Security, Androidhoz, 1 készülékhez, 1 év (elektronikus licenc) fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Bitdefender Mobile Security, Androidhoz, 1 készülékhez, 1 év (elektronikus licenc) - Internet Security
Bitdefender Mobile Security, Androidhoz, 1 készülékhez, 1 év (elektronikus licenc)
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 6
Vásároltam két Xiaomi Redmi Note 9S telefont de eddig nem töltöttük le a Bitdefendert és a két kódot sem. Most pedig már a Upc-s webmail megszüntetése miatt nem is tudom letölteni őket! Új e-mailt kellett létrehozni és azzal nem tudom ezeket elérni! A régi e-mail címem: [email protected], kérem segítségüket! Köszönettel: Pusztai József
Sajnos elektronikus licensz T még letölteni se lehet!!!!
Vásárolatam Egy Lenovo K5 Pro telefont, amihez járt egy Bitdefentder előfizetés. letöltöttem az appot, de fogalmam sincs, miként kell aktiválni. Találtam egy olyan részt, hogy "Aktíválási kód, de egy ik kódot sem fogadja el amit kaptam.
Hogy tudom aktiválni

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15