Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Belatrix Sorrento 140

Ezen az oldalon találod a(z) Belatrix Sorrento 140 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Belatrix Sorrento 140 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Belatrix Sorrento 140 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Belatrix Sorrento 140 - Masszázsmedence
Belatrix Sorrento 140
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 9 Vélemények 2
Szeretném megkérdezni, hogy milyen hálózati csatlakozási lehetőség van? 220V vagy 380V?
Azt szeretném megtudni, hogy mekkora a belső mérete az 1,85x1,85 m-es medencének, és a medence alja légpárnás-e?
Érdeklődnék az árban benne van a komresszor,fűtötest is,vagyis a csomagban / árban kompletten minden benne van ? Köszönöm a választ előre is !
.
Kedves Alza! Azt szeretnem kérdezni, hogy a termék magától használható vagy kell hozza valamilyen gépészetet vásárolni?
Az lenne a kérdésem , hogy a gépészet csatlakozása kompatibilis e az intexes medence gépészetével . Sajnos 1 képet sem láttam róla.
Az lenne a kérdésem , hogy a gépészet csatlakozása kompatibilis e az intexes medence gépészetével . Sajnos 1 képet sem láttam róla.
üdv: a budapesti bemutatótermükben van kiállított mintadarab?
Az ár tartalmazza a gépészetet?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05