Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: AXAGON ADSA-ST DUAL HDD

Ezen az oldalon találod a(z) AXAGON ADSA-ST DUAL HDD témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy AXAGON ADSA-ST DUAL HDD vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) AXAGON ADSA-ST DUAL HDD fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
AXAGON ADSA-ST DUAL HDD - Külső dokkoló
AXAGON ADSA-ST DUAL HDD
Szállításra kész > 5 db
14 090 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 201
Nem tudtok erre jó fedőt? nagyon porosodik így nyitva.
Nem csak elírás az "USB 3.1 gen1, USB 3.0, USB 3.2 Gen 1áUSB 3.1 gen1, USB 3.0, USB 3.2 Gen 1" (AXAGPN ADSA-ST dual) ? Csak USB 3.0 csatlakozót látok a fotókon
Sziasztok! Próbálta valaki smart TV-vel használni? Felismeri például egy LG WebOS TV?
Üdv, Azt szeretném kérdezni, hogy 2db 6TB -os 3,5" HDD -t tud egyben kezelni? Felismeri és 2 külön meghajtónak látja? Köszönöm a választ.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10