Oldal frissítése

November 1-jén budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.

Kérdések és válaszok: Axago RSI-X1

Ezen az oldalon találod a(z) Axago RSI-X1 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Axago RSI-X1 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Axago RSI-X1 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Axago RSI-X1 - Adapter
Axago RSI-X1
Megszűnt
Tanácsok és útmutatók 1
Tisztelt Hölgyem/Uram! A mai napon megyek átvenni egy monitort a bemutatóterembe. Érdeklődöm, hogy egy adott terméket megrendelés nélkül is meg lehet vásárolni a helyszínen? Az Axago RSI-X1 IDE-SATA átalakítóra lenne még szükségem, de azt írják, hogy ha megrendelem, csak holnap lesz átvehető. Ha van ott önöknél, ma délután/este is át tudnám venni, hogy ne kelljen kétszer menni? Köszönettel, Hulényi Gábor

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB10