Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Avair ELLA LUX 6 l

Ezen az oldalon találod a(z) Avair ELLA LUX 6 l témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Avair ELLA LUX 6 l vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Avair ELLA LUX 6 l fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Avair ELLA LUX 6 l - Kukta
Avair ELLA LUX 6 l
Raktáron > 5 db
51 390 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 7
Használati utasítást szeretnék ella 6 lux-hoz
Tisztelt Ügyintézés! Szeretnék rendelni az Awiar ELLA LUX 6L gyorsfőzőhöz tömítőgyűrüt rendelni. Sajnálatosan nem tudom használni. Kérem ,hogy segítsenek! Nagy szükségem lenne rá. Hálásan köszönöm! Tisztelettel.: Takács Gézáné Tel: 06309906874.
Szeretnék egy mérőcsészét az Avair kuktához vásárolni, mert a régi eltört. Sehol nem találok. Várom mielőbbi válaszukat. Köszönöm
Wie muss das Ventil am Deckel eingesetzt werden. Beim Anwaaschen ist es rausgefallen?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20