Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Asus Zenfone Live ZA550KL, fekete

Ezen az oldalon találod a(z) Asus Zenfone Live ZA550KL, fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Asus Zenfone Live ZA550KL, fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Asus Zenfone Live ZA550KL, fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Asus Zenfone Live ZA550KL, fekete - Mobiltelefon
Asus Zenfone Live ZA550KL, fekete
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2
Kedves Alza! Az önöknél kapható Asus Zenfone Live ZA550KL típusú készülék hálózati szabványa tudja-e a B3, B7 és B20-as frekvenciát is? Mert több mobiltelefonnal foglalkozó weboldal és a gyártó weboldala is eltérő információt mutat. A gyártó szerint "A" verziójú lenne jó, ha a dobozon ez így fel van tüntetve, akkor az jó hír. Segítségüket és mihamarabbi válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel Bezák Balázs. Konzole Mail ID: 205634341
Kedves Alza! Az Asus Zenfone Live ZA550KL telefonról szeretném megtudni, hogy melyik verziójú (A, B, C, D) telefont forgalmazzák az LTE-vel kapcsolatban? Az Asus oldalán lehet olvasni, hogy több verzió van és nem mindegyik tudja a Magyarországon (3, 7, 20) használtakat. Üdvözlettel Bezák Balázs.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05