Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal

Ezen az oldalon találod a(z) Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal - Hangsegéd
Amazon Echo Dot 3.generáció Charcoal
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 6 Vélemények 31
Meglehetősen késve és Britt hálózati csatlakozóval érkezett (amit azért tartok problémának, mert nem jelezte az alza.hu a leírásban, hogy ez az ábra. Akkor meglehet, máshonnan rendelem.) Nem a termék a problémám, hanem a tájékoztatás hiánya.) 🙄 Járt más is így?
Csak angolul hasznalhatö?
Ha csatlakoztatni szeretném okos Tv-hez, okos mosogéphez, okoslámpálhoz, akkor kell venni az eszközökhöz külön kiegészítőt, vagy elég ha az alkalmazásban beállítom?
A jelenleg készleten lévő Echo Dot 3-ak UK csatlakozóval rendelkeznek?
Nagy mennyiségben szeretnék vásárolni Amazon Echo Dot készüléket (100-150db). Hogyan tudnám megrendelni, illetve kapható-e így kedvezmény?
Kedves Alza! Ha kifut ez az angol csatlakozós széria. Legközelebb csak EU csatlakozósat rendeljenek be, legyenek olyan kedvesek!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10