Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Amazfit Bip White Cloud

Ezen az oldalon találod a(z) Amazfit Bip White Cloud témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Amazfit Bip White Cloud vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Amazfit Bip White Cloud fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Amazfit Bip White Cloud - Okosóra
Amazfit Bip White Cloud
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 5 Vélemények 1
Érdeklődni szeretnék, hogy Samsung Galaxy A70 (Android 10) is kompatibilis az eszköz? A leírásban úgy láttam Android 9-ig írták kompatibilisnek. Köszönöm előre is a segítséget!
Érdeklődés, h milyen sport tevékenységeket lehet vele monitoron, illetve hogy, Xiaomi Redmi note 8t telefonnal kompatibilitás?
A videóban azt mondja, hogy nincs benne csak japán nyelv. Ez igaz?
Üdv. Galaxy S6 edge vel komptibilis? android 7.0
Érdeklődöm vérnyomás mérést tud???

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05