Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Kérdések és válaszok: AlzaPower WF210 Wireless Fast Charger black

Ezen az oldalon találod a(z) AlzaPower WF210 Wireless Fast Charger black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy AlzaPower WF210 Wireless Fast Charger black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) AlzaPower WF210 Wireless Fast Charger black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
AlzaPower WF210 Wireless Fast Charger black - Vezeték nélküli töltő
AlzaPower WF210 Wireless Fast Charger black
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 9 Vélemények 94
Ehhez kell még egy hálózati gyorstöltő (adapter ) is, pl. az AlzaPower Q100?
Tisztelt alza! A következő telefonokhoz szeretnék vásárolni: Iphone Xs, Iphone Xs Max, Iphone 12 Mini, Iphone 11, illetve Iphone 12 Peo Max. Mindegyikkel kompatibilis, vagy esetleg valamelyikkel nem működik? Köszönöm a választ!
Üdv. LG G7 töltésére ajánlott/megfelelő?
Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy Samsung Galaxy A70 és A71-el kompatibilis?
Tisztelt ügyfélszolgálat! Alkalmas samesung A20e töltésére? Tistelettel; Dvornik Viktória
Üdv! Alkalmas Blackview bv9600pro töltésére?
üdv.! Egy hete Önöknél vásároltam egy Doogee S68 PRO 128 GB telefont. rendben is van. Felbuzdulva a vezeték nélküli töltés lehetőségén, szintén az Önötől megrendeltem ezt a töltőt. Elvileg ez olyan jó, hogy vastag tokon (és a törésmentés vastag burkolaton is) át tudja adni a töltést. Hátlappal feltéve a töltőre SEMMI nem történik, képernyővel rátéve a led villogni kezd, tehát érzékel valamit, de nem indul töltés. A 10 W minkét eszköz mérőszáma. Kérem szíves segítségüket, hogy vajon miért nem működik együtt a két eszköz. Esetleg gyostöltő adapter kellene hozzá? A telefonhoz kapott 2 A-es adapter kevés lenne? Köszönöm!
Üdvözlöm. Nekek Huawei P10-es Lite telefonom van. Ezzel fel tudom tölteni? Köszönöm
üdv! aWF21 alkalmas Huawei telefon töltésére? köszönettel: dr papp laszlo [email protected]

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05