Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: AlzaPC GameBox Core - R5 / RTX3070 / 32GB RAM / 1TB SSD / 2TB HDD

Ezen az oldalon találod a(z) AlzaPC GameBox Core - R5 / RTX3070 / 32GB RAM / 1TB SSD / 2TB HDD témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy AlzaPC GameBox Core - R5 / RTX3070 / 32GB RAM / 1TB SSD / 2TB HDD vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) AlzaPC GameBox Core - R5 / RTX3070 / 32GB RAM / 1TB SSD / 2TB HDD fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
AlzaPC GameBox Core - R5 / RTX3070 / 32GB RAM / 1TB SSD / 2TB HDD - Gamer PC
AlzaPC GameBox Core - R5 / RTX3070 / 32GB RAM / 1TB SSD / 2TB HDD
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 6
Sziasztok! Az érdekelne, hogy pontosan milyen típúsú VGA van a gépben és LHR-es e a kártya vagy sem? Kérlek segítsetek köszönöm szépen!
Tisztelt Alza.hu csapata! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy azt lehet-e tudni, hogy pontosan milyen márkájú videó kártyával érkezne a számítógép? Azzal a PNY modellel, ami a képen látható, vagy esetleg egy másik gyártó modelljével?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10