Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: 55" TCL 55EP660

Ezen az oldalon találod a(z) 55" TCL 55EP660 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy 55" TCL 55EP660 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) 55" TCL 55EP660 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
55" TCL 55EP660 - Televízió
55" TCL 55EP660
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 6
üdv, Szeretnénk széles-látókörű kamerát (Spedal, stream webcam, Androiddal kompatibilis) csatlakoztatni a TV-hez, felismeri a fenti TV a kamerát? Google meet alkalmazást használva a 2 GB memória alatt tudna több videó futni egyszerre a kijelzőn?
Tisztelt ALZA, A kép, design, szolgáltatások kiválóak az ár/érték arányhoz képest. A képbeállításoknál nagy baj van. A "Smart HDR" és a "Dinamikus " képmód elviselhetetlenül villog, csak "Szabvány"-t tudok nézni. (az összes képmódot kifizettem!!!) Mi lehet az oka? Tud valaki segíteni? Gy. Zoltán
Teljesen elégedett vagyok,szép színek éles kép.Menü rendszere gyorsan reagál picit sem lassú. Újra csomagolt terméket választottam,hibátlan karc mentes. Ami picit zavart hogy a távirányítóban lévő elemből folyt a sav.Ezt cseréltem és ki kellett tisztítani.Talán még ilyen esetben illene odafigyelni hogy az előző tulaj nem jelentkezett ki a gmail fiókból és a netflix alkalmazásba is be volt regisztrálva illetve minden személyes adat regisztrálva volt. Természetesen azonnal csináltam egy teljes rendszer vissza állítást.
TIsztelt ALZA! tegnap vettem a készüléket, amellyel maximálisan meg vagyok elégedve ár/minőség vonatkozásában. Szép a kép, a hang csak projektorral élvezhető, (5.1 SONY) mint minden lapos TV-nél. DE !!! Nagyon hiányolom az elalváskikapcsolót, nem találtam a beállítások között. Ezelőtt Thomsonom volt, ami szintén TCL rártmány, abban volt ez az opció. 20 éve csöves TV-kben is volt. Kérem Önöket, segítsenek! Ha mégsincs ilyen szolgáltatás, csalódtam a TCL-ben, ALZA-ban. Ha van, és nem találtam meg, elnézést kérek. Gy. Zoltán
Gyönyörű kép, sok android szolgáltatás, könnyű menü, elegáns design.Olcsó - 131.000.+ Ft. Ismert márkák ebben a kategóriában 180.000.- körül indulnak. Mint minden lapos tvhez, ennél is kell hangprojektor.
Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék magyar nyelvű menüt tartalmaz? Üdvözlettel: Zsolt

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15