Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: 43" CHiQ U43H7LX

Ezen az oldalon találod a(z) 43" CHiQ U43H7LX témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy 43" CHiQ U43H7LX vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) 43" CHiQ U43H7LX fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
43" CHiQ U43H7LX - Televízió
43" CHiQ U43H7LX
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 1
Üdvözlöm! Felvettem egy reklamációt a rendelt TV-vel kapcsolatban (43" CHiQ U43H7LX). Tegnap este vettem át, és próbáltam ki. Első körben egy választ várnék az alábbi problémámra, addig nem küldeném vissza. Nem tudok vele felvételt készíteni! Az adatlap szerint van benne "Felvétel USB-re" (PVR) funkció, de sem a távirányatón, sem a leírásában nem esik erről szó, és a PVR File system-et sem találom a beállításokban! FAT32-es USB 3.0, 32 GB-os pen drive-val próbáltam DTV inputtal, de semmi. Elsősorban HDMI-ről, illetve AV-ről szeretnék felvenni. De ha csak a DTV-n lehet akkor az is több a semminél. De úgy tűnik, ez a TV egyáltalán nem PVR Ready. Vagy csak én nem találom?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10