Oldal frissítése

KÉRASTASE Resistance volumennövelő spray 125 ml

4,3 3 értékelés

KÉRASTASE Resistance volumennövelő spray 125 ml

A Kérastase Resistance volumennövelő spray egy speciális kozmetikai készítmény a vékonyszálú haj ápolásához. A spray megkönnyíti a haj formázását, volument ad és megóvja az elektromos készülékek okozta hőhatásoktól. Ezt a kozmetikai terméket a töredezésre hajlamos, vékonyszálú haj ápolására fejlesztették ki. A termék volument ad a hajnak anélkül, hogy elnehezítené, mindemellett erősíti a haj belső szerkezetét.

A spray használatát követően a haj láthatóan dúsabb, érzékelhetően könnyebb, és egészen a tövektől megemelt. A spray antisztatikus hatású, megakadályozza a haj töredezését, és megkönnyíti a kifésülést. A készítmény mosott hajon alkalmazandó a tövektől a végekig haladva és nem szükséges kiöblíteni. A gondos ápoló hatásának köszönhetően ez a termék folyamatosan táplálja és védi a hajat, egészen a következő mosásig. Ápolja haját ezzel a luxus hajspray-vel, hogy egészséges és gyönyörű legyen!

Hajtípus:
Vékonyszálú hajra.
Alkalmazás:
Alkalmazza a mosott hajon a hajtövektől a hajvégekig. Ne öblítse ki. Ezután formázza a haját a megszokott módon.
Mennyiség:
125 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Tápláló hatás, Fésülést könnyítő

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Hajvasalás károsító hatása ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen
Kód:  KSVL2026
Termékszám:  3474630545984

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20