Oldal frissítése

Kérastase Matérialiste Spray gél, 195 ml

5 1 értékelés

Kérastase Matérialiste Spray gél, 195 ml

Kérastase Matérialiste Gel Spray
 

A Matérialiste hajsprayt a nagyobb volumen, és a vastagabb hajszálak érdekében alkották meg. A termék vékonyszálú és normál hajtípusra alkalmas, amely a rendszeres használat során erősebbé, és kezelhetőbbé válik. A spray visszaadja a haj természetes rugalmasságát és gyönyörű megjelenését. Használd a hatékony Matérialiste hajsprayt  a nagyobb volumenű, és a hosszan tartóan erős hajért!

A hajlakk segítségével a stílusos és rugalmas frizura elkészítése is egyszerűbbé válik, ragadós érzet nélkül. A termék erősebbé teszi a hajat, miközben annak természetes védelmi rendszerét is támogatja. Használata során kellemes tapintásúvá, és finom illatúvá varázsolja a hajat. Próbáld ki a Matérialiste erőteljes formázó hajlakkját, amely tökéletessé teszi a hajad!

Hajtípus:
Vékonyszálú és normál hajra.

Használata:
Pumpálj 2-3 adagot a tenyeredbe, majd vidd fel törölközőszáraz hajra. Száraz hajon is alkalmazhatod. Majd formázd a hajad, ahogy szoktad.

 
 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 195 ml

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  KSVL2664
Termékszám:  3474630714120

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05