Oldal frissítése

KÉRASTASE Initialiste Advanced Scalp and Hair Concentrate 60 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KÉRASTASE Initialiste Advanced Scalp and Hair Concentrate 60 ml

A KÉRASTASE Initialiste Advanced Scalp and Hair Concentrate egy különleges koncentrátum a haj és a fejbőr regenerálására. A szérum gyorsan és megbízhatóan táplálja a hajat, valamint hatóanyagokkal és vitaminokkal látja el a fejbőrt, hogy egészséges haj növekedhessen. Rendszeres használatával hajad erős, rugalmas és gyönyörűen fényes lesz. A termék praktikus adagolóval ellátott üvegcsében kapható. Ápold hajad olyan termékkel, amely az egészséget, a szépséget és a minőséget képviseli!
Hajtípus:
Gyenge szálú, fénytelen hajra.
Alkalmazása:
Az applikátor segítségével cseppents fejbőrődre és gyengéden dörzsöld be.

Kiszerelés:
60 ml
Összetevők:
Aqua/Water, Polyquaternium-37, Paraffin Liquidum/Mineral Oil, Amodimethicone, Polysorbate-20, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Menthoxypropanediol, Behentrimonium Chloride, Safflower Glucoside, Candelilla Cera/Candelilla Wax, PPG-1 Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Tricedeth-6, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Polyquaternium-11, 2-Oleamido-1, 3-Octadecanediol, Cetrimonium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum/Fragrance

 

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Ceramidos, Vitaminos

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Regeneráló hatás
Kód:  KSVL2272
Termékszám:  3474630493421

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15