Oldal frissítése

KÉRASTASE Aura Botanica Masque Fondamental Riche 500 ml

KÉRASTASE Aura Botanica Masque Fondamental Riche 500 ml

A gazdag és tápláló KÉRASTASE Aura Botanica Masque Fondamental Riche hajmaszk igazán mélyreható ápolást nyújt a hajnak. Ideális a száraz, matt és elgyengült haj egész hosszának intenzív és mély táplálására és regenerálására. A természetes olajokból álló összetételének köszönhetően revitalizálja a hajat, természetesen ragyogófényt kölcsönöz, ezáltal visszaadja a haj egészséges megjelenését. Emellett megerősíti a hajat és rugalmasságot biztosít. Tökéletesen simaságot eredményez, így könnyebb kifésülni a hajat, emellett lehetővé teszi a haj további formázását annak sérülése nélkül. Segítségével könnyebben kezelheted a rakoncátlan hajat, másik előnye pedig, hogyvédelmet nyújt a káros külső behatások ellen. Az Aura Botanica kozmetikumok természetes módon gondoskodnak az egészséges és ragyogóan fényes hajról.

KÉRASTASE Aura Botanica Masque Fondamental Riche (500 ml) hajmaszk főbb jellemzői

  • Professzionális ápolás a Kérastase Aura Botanica sorozat kozmetikumaival
  • Az Aura Botanica tápláló hajmaszk helyreállítja a haj egészségét, a rugalmasságát és a természetes fényét
  • Kérastase hajmaszk a haj teljes hosszának regenerálásáért
  • Természetes formula az intenzív, mély táplálásért
  • Azonnali simaságot és a tartós ragyogó fényt nyújt
  • Megkönnyíti a haj kifésülését és a stílus hajformázást, segít a rakoncátlan haj kezelésében
  • Védi a hajat a káros külső hatásoktól
  • Kérastase természetes hajápolás a legigényesebb nők számára

Hatóanyagok:
Amazóniai brazil dió olaj - milyen táplálja a hajat, nagy arányban tartalmaz zsírsavakat, szelént és E-vitamint, regenerál és mélyen hidratál anélkül, hogy elnehezítené a hajat.
Thai rizsolaj - rendkívül gazdag kézzel készített olaj, amely bővelkedik az aktív hatóanyagokban, (Omega 6 és 9 zsírsavakat isbeleértve) fokozza a haj puhaságát és fényét.

Felhasználás módja:
Vidd fel a megmosott hajra a hajhossz közepétől a hajvégekig és gyengéden masszírozd be a hajba. Hagyd hatni 3-5 percig majd öblítsd ki alaposan a hajadból.

Hajtípus:
Száraz, sérült, vékony, igénybe vett hajra

Összetétel:
Aqua / Water - Cetearyl Alcohol - Helianthus Annuus Seed Oil - Sunflower Seed Oil - Brassicamidopropyl Dimethylamine - Bertholletia Excelsa Seed Oil - Cetyl Esters - Oryza Sativa Bran Oil - Rice Bran Oil - Glyceryl Stearate - Caprylyl Glycol - Tartaric Acid - Caramel - Linalool - Citronellol - Citrus AurantiumDulcis Peel Oil - Orange Peel Oil - Parfum / Fragrance

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL3540
Termékszám:  3474636591176

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05