Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tempered Glass Protector 0.3 mm Samsung Galaxy Note 4 számára

3,7 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 0.3 mm Samsung Galaxy Note 4 számára

Védőtok nélkül hordod magaddal a készülékedet? Nem akarsz tokot használni, viszont szeretnél biztos lenni afelől, hogy a kijelző nem karcolódik meg? A Tempered Glass Protector megoldja ezt a problémát!

Az átlátszó és rugalmas, mindössze 0.3 mm vastagságú védőfólia megbízható védelmet nyújt a kijelző számára karcolódások ellen, elnyeli a rázkódásokat, és megakadályozza a nem kívánt ujjlenyomatok megjelenését a képernyőn.

Fő előnyei

  • 9H nagyfokú keménység
  • Edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Nem hagy buborékok
  • Pontosan követi a mobiltelefon alakját

Nagyfokú keménység és tartósság

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a kijelzővédő nem hagy buborékokat, így gyakorlatilag láthatatlan. A Tempered Glass Protector 9H keménységgel rendelkezik, amely azt jelenti, hogy a hagyományos védőrétegekhez képest háromszor erősebb. Sőt, még az olyan hegyes eszközöktől is védi a telefon, mint például a kések, vagy a kulcsok.

Egyszerű alkalmazás

A védőfólia teljes egészében edzett üvegből készült. Az egyszerű felhelyezés érdekében a hátulját szilikonnal látták el. A védőfólia és a kijelző között egyáltalán nem marad hely. Mindent, amire a felhelyezéshez szükséged lesz, megtalálsz a csomagban.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy Note 4

Modellsorozat

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő, Alkoholos kendő, Poreltávolító matrica

Jellemzők és kialakítás

Ívelés 2.5D
Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H

Használati mód

Rögzítés módja Teljes felületű ragasztás
Kód:  TG005t
Termékszám:  TGP-GN4-03-RB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15